2281031877-6983769654 ΧΩΡΑ ΚΥΘΝΟΥ, Κύθνος woodykythnos@hotmail.com
hero image
 
 
WOODY ALAFOUZOS
Ξύλινες Χειροποίητες Κατασκευές Κύθνος


Η επιχείρησή μας “Woody Alafouzos” η οποία βρίσκεται στην Κύθνο, δραστηριοποιείται από το 2015 με χειροποίητες ξύλινες κατασκευές ποιοτικής κατασκευής και υψηλής αισθητικής.

Με την πολύχρονη εμπειρία αλλά και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε ξύλινη κατασκευή μας ζητηθεί. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφημίστε την επιχείρηση σας ή χαρίστε μοναδικά δώρα στον ευατό σας ή τους αγαπημένους σας

Δημιουργούμε  πρωτότυπες ξύλινες πινακίδες μαγαζιών, ξύλινα τουριστικά μαγνητάκια, ξύλινα ρολόγια τοίχου, ξύλινα μπερλόκ, ξύλινα σκουλαρήκια, με σύγχρονα μηχανήματα τα οποία μας δίνουν την δυνατότητα όλες οι κατασκευές μας να γίνονται με τα σχέδια που επιθυμείτε.

Παρακολουθούμε συνεχώς τις νέες τάσεις και ενημερωνόμαστε για κάθετι καινούργιο ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στο μέγιστο στις απαιτήσεις σας. 

Παράλληλα, η επιχείρησή μας μπορεί να σας προτείνει ξεχωριστές ιδέες για δώρα για κάθε περίσταση. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η επιχείρηση μας έχει στην κατοχή της 2 υπερσύγχρονα μηχανήματα κοπής και επεξεργασίας ξύλου. Διαθέτουμε CNC Router και CNC Laser με τα οποία μπορούμε να σχεδιάζουμε, να κόβουμε και να συναρμολογούμε, την πρώτη μας ύλη, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη.
ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
έτσι δημιουργούμε κατασκευές που αντανακλούν τη δική σας προσωπικότητα, είναι λειτουργικές και χαρίζουν υψηλή αιασθητική...
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας

για να συζητήσουμε τι είδους ξύλινη χειροποίητη κατασκευή επιθυμείτε και να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα...